Husa Flip Clear View caz pentru Xiaomi Redmi Nota 10 / 10 Negru

Husa Flip Clear View caz pentru Xiaomi Redmi Nota 10 / 10 Negru

(0 Recenzii)
48.54lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Rezervați tip caz de protecție și efect de oglindă, foarte elegant pentru Xiaomi Redmi Nota 10 / 10 culoare Neagră.În acest caz, în afară de propria funcția de a proteja telefonul mobil poate fi de asemenea folosit ca suport, oferind posibilitatea de a menține dispozitivul orizontal pentru vizionarea de filme, fotografii, clipuri video, etc.

Cu acest caz, puteți vedea data, ora și notificările prin semi-capac transparent fără a-l deschide.Puteți obține mai mult de la caz prin instalarea APLICAȚIEI, urmând indicațiile din carte te va primi cu capac.

E o mare calitate, foarte greu de caz care va proteja terminalul de la bumps și zgârieturi pentru o lungă perioadă de timp.Se potrivește telefonul mobil perfect și permite acces complet la controalele și conexiunile fără a scoate caz.

Cazul a făcut cu cele mai bune materiale, produs nou.

Tag-uri: redmi 5 mat, nota 10 bara, suport redmi nota 10, xiaomi redmi 1s caz de metal, rezervare xiomi redmi nota 8, hull redmi note 4 desene animate, caz de telefon redmi nota 10, gel xiaomi redmi notă indian, acoperă xiaomi nota 10, xiaomi notă oficială 5pro caz.

0 Recenzii pentru asta