4BUC/SET Universal de Forma Rotunda ventuza Ancora de Fixare Cârlig Cravată în Jos Camping Prelata Auto Partea Tent Piscină Prelate Corturi Cârlig

4BUC/SET Universal de Forma Rotunda ventuza Ancora de Fixare Cârlig Cravată în Jos Camping Prelata Auto Partea Tent Piscină Prelate Corturi Cârlig

(0 Recenzii)
20.09lei 14.89lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

1. Premium Material: Făcute de înaltă calitate ABS & PVC, arc din oțel inoxidabil și upgrade-gel de siliciu pentru ventuza.Mai puternic si ferm.Și ventuze este rezistenta la temperaturi ridicate.

2. Utilizare universală: Multifuncțional ventuza Cârlige pot bloca aproape orice,prosoape, jucării, halate de baie, raclete, instrumente de bucatarie etc. Super ventuza potrivit pentru călătorie în aer liber, portbagaj cort, etc., foarte potrivit pentru picnic de familie și activități în aer liber.

3. Rapid și Simplu de Instalare: Doar apăsați ventuza pentru o suprafață netedă și rotiți mânerul pentru a fixa dispozitivul de blocare.Acesta nu va zgâria la masina sau orice alt plană și netedă.

4. Utilizarea în condiții de siguranță: material de Înaltă calitate, tehnologia nano, aderență ridicată, efect mai puternic decât în mod normal ventuze, nici un miros.

Descrieri:

Un instrument ideal pentru calatorii sau pentru utilizarea acasă.Funcționează pe plană și netedă, cum ar fi placi de perete,geam,portbagaj,mobilier din lemn,etc. Și când mat non-alunecare din cauza prafului vâscozitate slăbit,puteți curăța cu apă,după ce se usucă ventuze ,vâscozitatea va restabili.

Caietul de sarcini:

Material: ABS si PVC

Dimensiune: 145x65x45mm

Cataramă: catarama rotunda

Pachetul Inclus:

4 x ventuza Catarama

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Catarama: Runda catarama
  • Dimensiune: 145x65x45mm
  • Nume De Brand: ACEHE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: ABS și PVC

Tag-uri: difuzor prelata, prelata de prindere, caz 9t securitate, cnc lucru vacuum aspirație ceașcă, corturi de aer în aer liber camping, zinon mașină de lumina, gay cârlig, sac mare prelata, femei esarfa dropshipping, din piele, panza de cort.

0 Recenzii pentru asta