Mâna Simulat Coroane de Crăciun pentru Ușa din Față Crăciun Decoratiuni de Arta de Ziua Recunoștinței Interioară în aer liber Acasă Decorative

Mâna Simulat Coroane de Crăciun pentru Ușa din Față Crăciun Decoratiuni de Arta de Ziua Recunoștinței Interioară în aer liber Acasă Decorative

(0 Recenzii)
50.38lei 36.77lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caietul de sarcini:

·Dimensiuni: 32cm Inel, cu Diametrul de 23cm

·Model: Trei Arc Mic De Noduri/ Trei Funda Mare De Noduri/ Trei Flori/ Trei Boabe Albe/ Fulg De Nea

·Material: PVC

Descrierea Produsului:

·Calitate Premium: Acest Coroană de flori de Craciun este confectionat din PVC de înaltă calitate, non-toxic, non-periculoase, și ecologic.

·Convenabil de Utilizare: Ușa Coroană de flori poate fi agățat oriunde doriți pentru a decora.

·Utilizare universală: Cununa De Crăciun poate fi folosit pentru usi, seminee, ferestre, interior acasă de bucătărie ziduri decorative sau atarna oriunde doriți pentru a decora.

·Glorios de Decorare: Acest ochi-catching Ghirlanda Verde cu flori rosii si conuri de pin puteți adăuga farmec la vacanța de Crăciun.

·Design fabulos: Cununa De Crăciun cu diverse modele este în așteptare pentru tine de a alege!!!

Pachetul Include: 1 buc*Coroană de Crăciun

Notă:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat în imagini.

2.Culoarea produsului este condiționată de culoare primit, vă rugăm să permiteți-2-4cm de măsurare abatere datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

  • Numărul De Model: Crăciun Pandantiv
  • Setați Tipul: NO
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip de en-Gros: NO
  • AMBALARE: Nici O Cutie De Cadou

Tag-uri: cununa de ghirlande de crăciun, alb de craciun în aer liber decoruri, rustic în aer liber, decor de crăciun, accesorii pentru casa designe, decoratiuni de craciun acasa 20, verde xmas decor, decoratiuni noel 2021, decoratiuni acasă în aer liber, an de decoratiuni exterioare, decor de crăciun direct.

0 Recenzii pentru asta