6 Renăscut Fata Papusa in Miniatura Figura Interacțiune Jucărie Moale din Silicon Simulare Papusa care Arata Real w/ Cret Rădăcini de Păr

6 Renăscut Fata Papusa in Miniatura Figura Interacțiune Jucărie Moale din Silicon Simulare Papusa care Arata Real w/ Cret Rădăcini de Păr

(2 Recenzii)
111.25lei 88.99lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Materiale de înaltă Calitate: jucăria full body este facut de vinil, super moale și materiale non-toxice, mucegai gratuit si rezistent la apa, rezistenta la uzura cu performanță durabilă, ușor de curățat cu prosop umed.

Simulare Reborn-Papusa: Papusa măsuri aprox. 15cm/6 inch, cu un corp moale și o adevărată senzație de atingere, închise ochii și minunat cu parul cret, vibrante, realiste jucărie, bine stimula copilului de a atinge și de a interacționa juca cu un copil real.

Rafinat lucrate Manual: Purta minunat cu o față zâmbitoare, brațele și picioarele pot fi mutate ca un nou-născut, manual înrădăcinate calificare fibra de păr face realiste și vii, moale și pot fi spălate și ușor de a avea grijă, papusa aplicabile să se întindă (nu se poate sta în picioare sau așezat),care face copilul sa se simta ca ei se joacă cu prietenii, acesta poate fi plasat ca pepinieră cameră de decorare camera copilului, o mare de dormit papusa pentru a însoți copiii, să-i liniștească și ușurința copilului singurătate & separat de anxietate.

Gama larga de Aplicare: Potrivit pentru copii, copii preșcolari și activitățile de acasă, jocul de rol si de parinti, jocuri, papusa jucărie este, de asemenea, o alegere bună pentru bunica colecționari și însoțitorii de colectare.

Cadoul Ideal: Papusi sunt un mare cadou pentru copii, cadou de ziua de nastere, cadou de Crăciun, etc, acesta va fi cel mai bun tovarăș de joacă din copilărie jucărie pentru copii și, de asemenea, potrivite pentru hobby, colecționari.

Caietul De Sarcini: Material: Vinil

Dimensiune produs: aprox. 15.2 cm/6 cm

Greutate neta: cca. 230g/0.50 kg

Pachetul Include: 1 x Papusa cu Haine

1 x biberon

(alte accesorii demo-ul în imagine pentru afișarea nu este inclus.)

notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Certificare: Nici unul
  • Tip De Element: Păpuși
  • Origine: NC(de Origine)
  • Varsta Recomanda: 0-6m

Tag-uri: naviga ceas inteligent, femme de siliciu papusa, neagră uriașă păpușă, loial papusa reborn, nedefinit pantaloni, de sex masculin păpuși reborn, minnie papusa japonia, slerping baby doll, manga păpușă adevărată, smart silicon papusa.

2 Recenzii pentru asta
Sarelena - 2021-12-24

Foarte frumos, dar nu are posibilitatea de haine.

Erick Juninho - 2021-12-07

Frumos, drăguț. Îmi place..