Camera Protector pentru Xiaomi Mi 11 10 10T 9T 9 SE Nota Lite Pro. Sticla temperata pentru telefonul mobil. Alege modelul

Camera Protector pentru Xiaomi Mi 11 10 10T 9T 9 SE Nota Lite Pro. Sticla temperata pentru telefonul mobil. Alege modelul

(2 Recenzii)
10.68lei 8.03lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Camera Protector pentru Xiaomi Mi 11 10 10T 9T 9 SE Nota Lite Pro.Sticla temperata pentru telefonul mobil.Alege modelul Pachetul de conținut:

1X sticlă călită camera Protector pentru cel ales movil.Proteja Smartphone-ul de lentile de zgârieturi și picături accidentale datorită acestei sticlă călită.

Este foarte important ca ecranul aparatului foto este perfect curat înainte de a instala protector din sticla temperata, altfel praf de pete pot fi lăsate între protector din sticla temperata si obiectiv.

Transparent son100 % foi.Stratul exterior de sticla este anti-zgârieturi și anti-grăsime proprietăți (amprentele sunt marcate mai puțin).

Protecție maximă pentru ecran mobil.Evita ruperea în falls, este confortabil, ușor și ușor de loc.

Abia adaugă grosime și duritate 9H.

Custom made.

Aceasta nu afecta funcționalitatea camerei și Nu lasă reziduuri, astfel încât acestea sunt ușor de înlocuit:

Calitate de Top în intervalul de sticlă protectoare .

  • Nume De Brand: Allaccesories
  • Caracteristici: Clar, Sticlă Călită
  • Origine: ES(Origine)
  • Tip: Sticlă Călită
  • Compatibil Marca: XIAOMI

Tag-uri: rularea xiaomi 10t pro, xiaomi pro 2 amplificator de semnal, căști xiaomi mi 10t, cazul moda mi nota 10, crăciun xiaomi mi 9t, mi nkote 10 pro sticlă, tv kabel mi, mi 9t pin, captuseala xiaomi mi 10t pro, cartea mi 10t pro.

2 Recenzii pentru asta
Gmfreedom - 2021-08-10

Exaggerately rapid, descriere exactă.

Olga Iskr - 2021-08-06

De livrare a fost foarte rapid și perfect de ambalare. În această secțiune am nimic negativ de spus, dar calitatea de protector este regretabil. După ce a pus în camera, a fost să treacă o cârpă din microfibră cu său curat și să păstreze toate de protecție atingere. A trebuit să-l scot și să-l arunce..