Ciocan Mouse Pad Gaming Mouse Mat Gamer Birou Război Mare Anime 40K Laptop Covor Jucătorii Accesorii Xxl Pc Complet Covor Mousepad

Ciocan Mouse Pad Gaming Mouse Mat Gamer Birou Război Mare Anime 40K Laptop Covor Jucătorii Accesorii Xxl Pc Complet Covor Mousepad

(2 Recenzii)
20.32lei 14.23lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Notă: 1. Dimensiunea poate fi de 0,5-2cm inexactitate din cauza la îndemână măsură; 2.Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

1.100% De Brand Nou

2.Puteți Decora Desktop-ul cu Mouse-ul Pad.

3.Frumos de Culoare Tipărite pe Mouse-Pad

4.De înaltă Calitate,Realizate din Material Moale de Cauciuc & Tesatura Neteda

5.Dimensiuni:

L(600mm)xW(300mm)

L(700mm)xW(300mm)

L(800mm)xW(300mm)

L(900mm)xW(300mm)

L(900mm)xW(400mm) Toate Dimensiunile (1.Abaterea interval:1-3cm 2.Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.)

6.Putem personaliza orice imagine.Puteți să ne contactați dacă aveți nevoie de ea.Dacă veți cumpăra mai mult.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.Vă va oferi prețul en-gros.

Personalizat cumpărătorul trebuie să urmați acești pași:

1 - Primul loc-o pentru prima

2 - Contactați serviciul nostru pentru clienți și ține-ți cont de e-mail în linia de chat

3 - Trimite fotografia ta la serviciul nostru pentru clienți

Notă: vă Rugăm să vă asigurați că imaginea este de înaltă definiție, de preferință, nu mai puțin de 1920*1080 rezoluție, în cazul în care imaginea este mai mare decât 5MB, vă rugăm să trimiteți o imagine link-ul de la vânzător sau de a cere vânzătorului pentru a trimite un e-mail

  • Stil: Non-Alunecare
  • Nume De Brand: Bellissimo
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Anime Gaming Mouse Pad
  • Produse De Stare: Stoc
  • Material: cauciuc
  • Pachet: Da

Tag-uri: birou mat termică, mousepad hard joc, lesong birou mat, draga mouse-ul, mouse pad anime om, beheheth mouse pad, nivel mouse de gaming, vsemayki mouse pad, inori anime mouse pad, kawaiis accesorii gaming.

2 Recenzii pentru asta
Mattydaddy1005 - 2021-10-29

rapido y muy exacto. es cierto que la letra se ve algo borrosa pero se poate leer.

Kvandver - 2021-12-25

pachetul s-a pierdut în e-mail sau ceva. a arătat cum este livrat, dar nu a fost niciodată acolo. poșta nu a putut ajuta, Ali sprijin nu ar ajuta..