Energie De Vindecare Naturală Roșu Ochi De Tigru Cu Mărgele Brățară Lustruit Semi-Pretioase, Margele Brățară Elastic Pulsera Bărbați Femei Moda Bijuterii

Energie De Vindecare Naturală Roșu Ochi De Tigru Cu Mărgele Brățară Lustruit Semi-Pretioase, Margele Brățară Elastic Pulsera Bărbați Femei Moda Bijuterii

(0 Recenzii)
17.87lei 13.56lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Bine ati venit

Material: cristal natural

Șirag de mărgele diametru: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm

Greutate: 15g, 20g, 30g, 45g, 60g, 80g, 110g

Caracteristici: calitate Buna, aspect bun, că este, acesta este potrivit pentru bărbați masculinitate, dar, de asemenea, arată frumusețea femeilor de personalitate.Se poate purta dominatoare și de a proteja-o blândețe, care este irezistibil.

Aplicație: unisex, două modele

Trimite un iubit-un zâmbet fericit

Trimite-ti-un zâmbet încrezător

Trimiterea unui prieten de-un zâmbet de un confident

Trimiterea de familie-râzi de companie

Dominator Ochi de Tigru: Simbol de bogăție, pace și fericire

Sfaturi:

1. Minerale naturale au fost stocate subteran pentru sute de milioane de ani, absorbind esența cerului și al pământului, este inevitabil că va fi impurități, dar fiecare bucată de minerale naturale are diferite vată și gheață fisuri, care sunt la fel de frumoase ca fulgi de zăpadă.

2. Acest produs este luată în natură.Din cauza unor factori, cum ar fi echipamente de filmare, iluminat, etc., diferite ecrane au aberatiilor cromatice.Această situație este normală.Vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a plasa o comanda daca nu poti accepta orice diferență de culoare.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă urez spor la cumpărături!

  • Tema: DRAGOSTE
  • Caracteristică Regională: China
  • Material: Material Organic
  • Stil: Chineză Tradițională
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: LIZAOTAO

Tag-uri: tigru brățară de metal femei, creion de ochi de tigru, tigereye bratara femei, urban bijuterii china, margele ochi de tigru de piatră prețioasă, farmecul brățară pentru femei, moda bijuterii franța, tory bratara femei, moda bijuterii fabrica din china, tikka bijuterii china.

0 Recenzii pentru asta