60 Buc Crăciun Buffalo Plaid Ornamente De Crăciun Bile De Tesatura Decoratiuni De Craciun

60 Buc Crăciun Buffalo Plaid Ornamente De Crăciun Bile De Tesatura Decoratiuni De Craciun

(0 Recenzii)
22.92lei 15.83lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

【Pachetul include】Veți primi 60 de PC-uri alb-negru buffalo plaid mingea ornamente în total, dimensiunea este de aproximativ 1,5 cm x 1,5 cm 0.6 inch×0.6 inch,suficiente pentru a satisface utilizarea de zi cu zi și consumabile partid are nevoie.

【Clasic buffalo design】 Nostru buffalo plaid ornamente prezent un model carouri aspectul, cu culori luminoase și diverse stiluri, folosind o combinație de bile pandantive și carouri modele pentru a face elementele să arate fermecător și unic printre multe meserii.

【De material bun】Buffalo plaid ornamente sunt realizate din material textil, confortabil si moale, non-decolorare, nu este ușor de a sparge, greutate redusa, usor de transportat, poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, stocate într-un loc uscat, și poate fi utilizat în mod repetat.

【Face meserii】 Aceste buffalo plaid ornamente pot fi un accesoriu bun pentru tine de a începe dvs. de proiect DIY.Există un inel pe partea de sus, astfel încât să puteți conecta mingea cu diverse alte ornamente și meserii pentru a face propriile decoratiuni.Prietenii, familia sau alte persoane apropiate bucurați-vă de DIY clipe împreună, aducând o placuta de petrecere a timpului.

【Gamă largă de utilizări】 Aceste buffalo plaid ornamente sunt potrivite pentru decorarea ghirlande, brazi de Crăciun, balustrade scari, ciorapi de Crăciun, seminee, etc., și sunt, de asemenea, potrivite pentru multe ocazii, cum ar fi de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, și alte partide de vacanta, care poate adăuga o atmosferă de sărbătoare.

  • AMBALARE: Nici O Cutie De Cadou
  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: Da

Tag-uri: cerb buffalo plaid, buffalo plaid breloc, de crăciun, măști, ornamente, Buffalo plaid, buffalo buffeds, aur carouri crăciun, chilot carouri crăciun, buffalo bills costum, buffalo controale rochie, clasic buffalo plaid.

0 Recenzii pentru asta