Anti Sforăit Centura Opri Sforăit Cureaua Femeie Bărbat Noapte De Dormit Ajutor De Instrumente Sforăit De Protecție A Maxilarului Snore Stopper Bandaj O Mărime

Anti Sforăit Centura Opri Sforăit Cureaua Femeie Bărbat Noapte De Dormit Ajutor De Instrumente Sforăit De Protecție A Maxilarului Snore Stopper Bandaj O Mărime

(5 Recenzii)
17.58lei 10.92lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

Design unic Pentru Somn Sforait

O mărime se potrivește tuturor

Anti Sforăit Curea Bărbie, de înaltă calitate, durabil, elastic materiale

Confortabil și ușor de purtat

afacere pentru Non-specifice, sforăit, Apnee de Somn obstructiva (OSA), Falca (TM Comun) și dislocarea Maxilarului Tremor (Psihotic)

Ai suferi de întreruptă de somn în fiecare noapte ?

Te simți vinovat că sforăitul tău face partenerul tau sau colegul de cameră a sta treaz toată noaptea ?

Sforăitul și apneea de somn afectează nu numai calitatea somnului, dar, de asemenea, afectează foarte mult calitatea vieții de zi cu zi.

Acest chin suport curea cu siguranță va fi un ajutor binevenit pentru cei care sforaie si partenerii lor!

Acesta vă oferă un confortabil, eficient și cel mai simplu mod de a opri sforăit sau trata poziție de somn obstructiva.

Aceasta vă ajută să vă și partenerul tău să aveți un somn mai bun în fiecare noapte și să te trezești odihnit în loc de obosit.

Cum funcționează :

Sforăitul cercetare arată că un maxilar susținător poate ajuta la reducerea sau eliminarea sforăitului prin păstrarea maxilarul inferior într-o poziție ascendentă, care în schimb creșterea spațiu tridimensional în căile respiratorii, și, astfel, reducerea vitezei aerului

și țesuturilor moi vibrații.

Această curea sprijină bărbia permițând maxilarului pentru a vă relaxa cu gura închisă sau aproape închisă.

Atâta timp cât nu există obstacole prevenirea respirație, prin nas, sforăitul poate apărea cu ușurință.

Curent CPAP utilizatorii pot descoperi purta o falca susținător îmbunătățește confortul și eficiența lor CPAP.În plus, unele CPAP utilizatori au raportat că ei sunt capabili de a opri utilizarea CPAP în timp ce poartă o falca susținător.

"O chinstrap singur îmbunătățit severe de apnee obstructiva de somn cat de cat bine sau mai bine decât utilizarea CPAP.

Anestezisti în Japonia au demonstrat că la copiii cu OSAS o ?lift bărbie și maxilarului tracțiune îmbunătățită pe stridor scor.?Același studiu a demonstrat că realizarea de poziție laterală, adoptat, de asemenea, la domiciliu de către pacientul nostru îmbunătățit în continuare eficacitatea acestor manevre.Aparate orale poate îmbunătăți somn obstructiva cu nonresponders, interesant, având mai mare a cailor respiratorii superioare si dimensiuni.Cu toate acestea, aparate orale poate fi costisitoare și nu sunt uniform eficient.

În concluzie, în acest caz, raportul indică faptul că un simplu și ieftin chinstrap merită investigații suplimentare, ca o modalitate pentru tratamentul SASO."

Robert D. Vorona, M. D.; J. Catesby Ware, Ph. d.; Ioan T. Sinacori, M. D.; Melvin L. Ford III, D. D. S.; J. Parker Cruce, M. D. Divizia de Medicina Somnului, Departamentul de Orl-Capului si Gatului Chirurgie, Departamentul de Orl; Eastern Virginia Medical School, Norfolk, VA.Statele UNITE ale americii

Sunt Copii Sforăitul Lor Mod de A ADHD? -Concluzioneaza cercetatorii Somnolență Și Apneea de Somn Pot Fi Expuse Ca Simptome De ADHD.

CNN Headline News -CHICAGO, Illinois (AP) - Nouă cercetare sugerează că copiii care sforaie fata aproape dublu riscul de a fi neatent și hiperactiv, furnizarea de dovezi proaspete de o interesantă legătură între problemele de somn și tulburărilor de deficit de atenție.

Reuters : Sforăitul Poate Ucide?Stomatologi Spun că am Găsit Ce Sforăitul Poate Ucide

Sforăitul Poate Indica Grave Respiratorii Superioare Tulburări.Blocat căile Respiratorii Crește tensiunea Arterială, Deteriorarea Arterelor și Duce La accident vascular Cerebral

WASHINGTON (Reuters) stomatologi de a descoperi de ce sforăitul poate ucide: poate provoca deteriorarea arterelor.

Deși este considerat inofensiv, sforăitul poate indica o afecțiune gravă numită apnee în somn.Marcat de respiratie neregulata, apnee de somn provoacă adesea bolnavii să nu mai respire complet timp de până la câteva secunde și chiar a fost legat de accident vascular cerebral si boli de inima la unii pacienți.

Lipsa de Somn Legate de Probleme de Greutate

Asociația americană de Diabet Studiile Clinice Sugerează Lipsa de Somn Legate de excesul de greutate și Obezitate

În plus față de cele cunoscute probleme de sănătate cauzate de lipsa de somn, cercetările sugerează că prea puțin somn provoacă modificări hormonale care ar putea duce la obezitate. 924 de persoane, 18 la 91 de ani, au fost împărțite în patru grupe: greutate normala, supraponderali, obezi, și extrem de obezi.Cercetatorii au comparat masă corporală la timpul total de somn și a concluzionat că oamenii mai puțin de dormit, cele mai grele au tendinta de a fi (cu excepția extrem de obezi grup.)

  • Material: Anti Sforăit Cureaua
  • Caracteristici: anti sforait
  • Nume De Brand: Voguish
  • Gama De Presiune: 4-20 cmH2O
  • Tip De Element: Somn Si Sforait
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: snore stopper
  • Tip: Anti Sforăit Cureaua
  • Lista De Pachete: 1 buc Sforăi Curea Bărbie Suport Curea
  • Modul De Lucru: CPAP
  • Numele: Banda de oprire
  • Features2: potrivit lungime și maleabil
  • Features1: Compact și Ușor

Tag-uri: horec masca de dormit, mens belt repede, piciorul formatori, vantre mens belt, resmed p10 perna, instrumente moderne, nedefinit pantaloni, bărbații luna, oamenii centura l, narativ cpap.

5 Recenzii pentru asta
Erebrova - 2021-11-17

Doar ca imagine, dimensiunea sa este mică, permite-mi să-mi deschid gura ușor, un pic inconfortabil să doarmă, calitate-pret.

Flimus420 - 2021-12-01

Prima noapte a supraviețuit, aproape sufocat, se pare prea mult. Să vedem cum de-a doua noapte merge..

CaseytelloTMNT - 2021-11-08

upers.

Vlfdimir1997 - 2021-11-26

De foarte buna calitate. Timp de livrare.

Adriyanadian - 2021-12-17

Швидка de livrare, recomand.