USB Reîncărcabilă Pescuit de Apă Portabil Pompa de Circulatie Multifunctional Portabil Automat Distribuitor de Apă pentru Exterior Pescuit

USB Reîncărcabilă Pescuit de Apă Portabil Pompa de Circulatie Multifunctional Portabil Automat Distribuitor de Apă pentru Exterior Pescuit

(3 Recenzii)
97.17lei 75.81lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Baterie reîncărcabilă de Pescuit de Apă Portabil Pompa de Circulatie Multifunctional Automat Distribuitor de Apă pentru Exterior Pescuit TSL1

Descriere :

Caracteristici:

1. Puternic pompă de apă: Această baterie reîncărcabilă de pescuit de apă portabil pompa de circulatie poate fi folosit pentru a se spele pe mâini sau aduce cu ușurință de apă în timp ce de pescuit.

2. Flux de aer puternic: La viteza maximă a fluxului de aer de la pompa de aer este de 3L/min, și oferă suficient oxigen în apă pentru a ține peștii în viață până când acestea sunt transferate într-o locație sigură, care este foarte potrivit pentru exterior pescuit.

3. Tripla filtrare: aspirație filtru adoptă 3 etape de filtrare.La filtru extern ecran previne obiecte mai mari de trecere, filtru de margele pentru a filtra impuritățile din apă și bine plasă de sârmă pentru a șterge de apă.Oferi o mai mare calitate a mediului pentru pește.

4. Lumina de noapte: reîncărcabilă pescuit de apă portabil pompa de circulatie poate fi folosit ca o momeală de lumină sau lumină obișnuită atunci când pescuit, mai ales noaptea.

5. USB acumulator: Built-in 2000mAh baterie reîncărcabilă, după încărcat complet, se poate oferi pana la 8 ore de oxigen timp de lucru și de 48 de ore de iluminat timpul de lucru.Potrivit pentru electric brutalitatea și în aer liber la pescuit.

6. Modul de lucru: modul inteligent: acoperiți senzorul de lumină cu mâna, priza va fi închis/deschis; de pompare/umflarea mode: apăsați priză comutator pentru a deschide/închide.

Notificare:

1.Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material: ABS

Dimensiune: 12.6*7.2 cm

Pachetul Include :

1 X Pompă De Circulație Apă

1x incarcator USB

1x tub din oțel inoxidabil

1x240 cm de aer și furtunul de apă,

1x filtru

1x cap balon

1x apă/adaptor de oxigen

  • Tip: pompa
  • Suport: Dropship
  • Dimensiune: 12.6*7.2cm
  • Material: Plastic, ABS
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: folie pompa electrica, dozator de testare, băuturi casca, pompa de apa kande, distribuitor de apă graia, aibesser pompa electrica, rvs distribuitor de apă, distribuitor de produse de patiserie, distribuitor de apă pompe dimensiuni, adaptor mini usb tip se.

3 Recenzii pentru asta
Halizovd - 2021-11-03

Vânzătorul NU a NAVEI ARTICOL! Se pare ca mi-au folosit banii pentru "nimic" înainte de a mi-am luat de rambursare și a așteptat săptămâni .

Nacole Pardlow - 2021-10-05

Acest lucru este minunat, foarte puternic, am încercat-o de la 2m înălțime. Inducerea senzor este rece..

Husainova9 - 2021-11-06

sUPER.