1Pair Refolosibile Lavabile Sudoare Underarm Scut Pad lavabil Axila Sudoare de Absorbție Paznici Curea de Umar de Culoarea Pielii

1Pair Refolosibile Lavabile Sudoare Underarm Scut Pad lavabil Axila Sudoare de Absorbție Paznici Curea de Umar de Culoarea Pielii

(0 Recenzii)
12.05lei 8.18lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristici:

Material: Fabricat din tesatura de bumbac moale, respirabil, anti-bacteriene, confortabil și prietenos cu pielea pentru a purta.

Un Design bun: 3 straturi de design, 2 strat de material absorbant (absoarbe transpiratia) si 1 strat de sudoare-dovada tesatura (transpiratie nu va trece prin bariera tesatura dacă nu este excesivă).

Reglabil: Cu bretele reglabile, potrivite pentru cele mai multe femei.Ușor și convenabil de a folosi.

Reutilizabile și Lavabil: Pentru cele mai bune de întreținere, spălare de mână rece, pune plat să se usuce, vă rog, mașină de spălat, pot fi folosite de mai multe ori.

Foarte Util: Eficient evita cămașă îmbibată de sudoare, acesta poate fi bine protejate albi, foarte potrivit pentru OL lucrătorii de birou.

Descriere:

Material: Bumbac

Culoare: Nude(ca imagini arată)

Dimensiune:5.7*4.5 în

Pachetul Include:2 buc Axila Sudoare Tampoane

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

  • Gen: De sex feminin
  • Cu Scop Special Produse Cosmetice: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Tip: Sudoare Pad
  • Nume De Brand: HNKMP

Tag-uri: reutilizarea sac reutilizabil silicon, silicon reutilizabile sac 2000ml, chic pungi de cumpărături refolosibile, copii refolosibile masca pentru ochi, geanta sorganic de bumbac reutilizabile, masaj tampoane din silicon reutilizabile, reutilizabile filtru de cafea 1 ceasca, alimente silicon reutilizabile zip, mici cumpărături refolosibile sac, silicon reutilizabile pungi de depozitare.

0 Recenzii pentru asta