Caz pentru samsung Galaxy watch 4 classic 46mm/42mm TPU Placat cu toate-în jurul valorii de bara de protecție Ecran protector Galaxy watch 4 44mm 40mm

Caz pentru samsung Galaxy watch 4 classic 46mm/42mm TPU Placat cu toate-în jurul valorii de bara de protecție Ecran protector Galaxy watch 4 44mm 40mm

(4 Recenzii)
8.51lei 5.10lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caz pentru samsung Galaxy watch 4 classic 46mm/42mm TPU Placat cu toate-în jurul valorii de Anti-toamna Ecran protector de acoperire bara 42/46 mm

O Protecție eficientă: moale și subțire placat cu tpu.acest caz acoperă toate în jurul marginilor, oferă o protecție eficientă pentru galaxy watch 4 classic de la zgarieturi, cădere, bumpping și așa mai departe.

Design deosebit: în acest caz, doar acoperă marginile de jur împrejur, nu cu ecran protector: Purtarea full screen protector la sala de sport sau activități sportive va cauza umezelii sub ecran protector, dar în acest caz ar putea evita asta s-a întâmplat și potrivite pentru toate situațiile.

Avantaj: de înaltă calitate placat cu caz pentru samsung Galaxy watch 4 classic 46mm/Smartwatch 42mm, face ca ceasul arata mai high-end și durabil, 9 culori pentru a alege.Foarte ușor de a pune pe și decolare.

  • Nume De Brand: EIMO
  • Starea: Noi cu tag-uri
  • Incuietoare Tip: Accesorii
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Watchbands
  • Numărul De Model: pentru samsung galxay ceas 4 classic 46 42 44 40 mm
  • Trupa Tip De Material: Plastic

Tag-uri: screensaver ceas mivan 4, bratara din cauciuc samsung 46mm, ceas tis, samyung galaxy watch, samsung gelaxi ceas 46mm, multe ceasuri, patronul samsung, rusxun 4 ceas, cazul samsung galaxy 32 pisici, galaxy watch 4 46mm.

4 Recenzii pentru asta
Ijji LoginPlease - 2021-12-16

Cazul este bun, SIV este la fel, butoanele,, culoare-fata "e normal să-l freca. Rama este ușor să se răsucească..

Jonjonlinhares - 2021-12-03

Produsul este conform cu descrierea perfectă și rapid de transport maritim.

Damiao177 - 2021-10-30

Produsul este foarte exacte de descriere. Este confectionat dintr-un foarte greu de cauciuc material cu un luciu ca de sosire. Excelent,ieftin aproape complet de protectie pentru Galaxy watch 4 clasic. Singura parte care nu este protejată este foarte de sus a ramei. Rama este funcțional, dar foarte dificil de a transforma cu acest caz instalat. Acum are nevoie de două degete pentru a transforma de fapt bezel cadran în loc de unul singur. Îmi doresc să fi făcut o crestătură pe partea stângă a viziona pentru a face mai ușor de a transforma bezel cadran. În general, o protecție bună la un preț foarte accesibil. Ar recomanda cu siguranta acest produs..

2011ddenis - 2021-11-24

Patru cheie.