300pcs/rola în Formă de Inimă Etichete Bilet de Nunta Portabil Pentru Albumul Zero Off Autocolante Loterie Tombola Papetărie Activitate

300pcs/rola în Formă de Inimă Etichete Bilet de Nunta Portabil Pentru Albumul Zero Off Autocolante Loterie Tombola Papetărie Activitate

(0 Recenzii)
21.17lei 16.92lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere:

Inima în Formă: în Formă de Inimă autoadezive Autocolante, 300 etichete / rola, aproximativ 1 inch diametru, trei culori(Argintiu, Auriu, Rose de Aur) pentru alegerea ta.

Amuzant Zero Autocolant: puteți face propria dvs. carte de unic.Scrie ce vrei să scrie pe card, apoi benzi și lipiți eticheta pentru a arăta ceea ce ai scris.

Material: Realizate din scratchable cerneală de acoperire, auto-adeziv hârtie unsă și PVC, materiale speciale, non-toxic și în condiții de siguranță, ușor de zero.

Secrete: Nu vă faceți griji despre dvs. de cărți poștale fiind văzute de străini, utilizați o cartelă de reîncărcare pentru a acoperi secretele tale.

O gamă largă de Aplicații: Amuzant zero autocolant poate adăuga mai multă distracție pentru adulți și copii.Face propriile meserii, ghicitori sau loterie evenimente, etc.

Caietul de sarcini:

Material: PVC autocolant

Culoare: Argint, Aur, Rose De Aur

Dimensiuni(Lx l): Despre 25x25mm/0.98x0.98inch

Forma: Inima

Cantitate: 300pcs/rola

Pachetul include:

1roll x Scratch Off Autocolante

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

  • Nume De Brand: Hinmay
  • Varsta: >6 ANI
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte

Tag-uri: cutii nunta personalizate, lavanda autocolante staționare, autocolante geastbook nunta, timp boote vintage, autocolant decorativ de nunta, decor de nunta mândru, 1 zero autocolante, 1 5 zero autocolante, rochie downer tombola, poster pământ zero.

0 Recenzii pentru asta