Coajă Scoică Mucegai Epoxidice Turnare Meserii Matrite de Ciocolata Tort de Silicon de Copt Instrumente Meserii DIY Decoratiuni Acasă fabricarea de Unelte

Coajă Scoică Mucegai Epoxidice Turnare Meserii Matrite de Ciocolata Tort de Silicon de Copt Instrumente Meserii DIY Decoratiuni Acasă fabricarea de Unelte

(0 Recenzii)
3.45lei 2.50lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Coajă Scoică Oglindă Epoxidice Mucegai Silicon Multi-fațete de Simulare Scoici Meserii Decor Matrite de Ciocolata Desert Tort de Copt Instrumente

Caracteristică:

1. Face prăjituri, pâine, spumă, jeleu, ciocolata, cuburi de gheata, budinca, săpun manual, argilă pudră epoxidică fondant, etc.

2. Durabil, comestibile silicon, non-toxic, fără gust și ecologic.

3. Nu este ușor de a deteriora, nu cracare, durabil, bună rezistență la temperatură înaltă temperatura de 230 de grade, temperatura scazuta de minus 40 de grade.

4. Simplu și practic, igienic și sănătos, convenabil pentru a curăța, de înaltă rezistență moliciune, rezistență la coroziune și adaptabilitate.

5. Acesta poate fi folosit în condiții de siguranță în cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase și frigider.

Caietul de sarcini:

Nume produs: DIY Intermitent Coajă Scoică Tort de Lumanare de Cristal Epoxidice Mucegai Silicon

Material: Silicon

Dimensiune produs: 7*1.2 cm

Ambalare: sac de OPP

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Coajă De Silicon Mucegai

  • Decor Meserii: Scoici
  • Stil: Modern
  • Decor Acasă: coajă de silicon mucegai
  • Nume De Brand: VKTECH
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: tricou scoica, 10 conch shell, d geometrice mucegai silicon, kloudi scoici, diatomee shell, papanoel mucegai silicon, ureche scoica, za forma de scoici, flamio mucegai silicon, în formă de stea agitator.

0 Recenzii pentru asta