Neon Strălucitoare Glitter Spațiu Pălărie De Cowboy Amuzant Feather Trim Sequin Trim Petrecere Disco Dress Up Pălărie De Cowboy Roz Cu Sclipici

Neon Strălucitoare Glitter Spațiu Pălărie De Cowboy Amuzant Feather Trim Sequin Trim Petrecere Disco Dress Up Pălărie De Cowboy Roz Cu Sclipici

(0 Recenzii)
22.12lei 17.68lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

270D Neon Strălucitoare Glitter Spațiu Pălărie de Cowboy Amuzant Feather Trim Sequin Trim Petrecere Disco Dress Up Pălărie de Cowboy Roz cu Sclipici

OOTDTY

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Doamna proiectare pentru fermiera,cool girl,fata de partid.Frumos meci cu orice de îmbrăcăminte, pentru casual și speciale.

Pălăria de cowboy este confectionat din material unic , care pastreaza forma pălărie.

Lumina colorate, sclipici sunt disponibile, potrivite pentru toate tipurile de activități.Designul de fiecare culoare neon pălărie de cowboy aduce o lumină strălucitoare.

Purta la o Petrecere, Disco, Petreceri, Halloween, ...Fiecare Neon Pălării de Cowboy este conceput pentru a aduce un irizate, pline de culoare lampă de stralucire tinutei tale.Potrivit pentru adulți, băieți, fete și copii.

Cadou-Aceasta palarie de cowboy este potrivit pentru toate tipurile de îmbrăcăminte, în special,partid rochie de până provizii, și este cadou pentru oameni.

Caietul De Sarcini: Material:Pânză

Dimensiune: 39x36x14cm/15.35x14.17x5.51in

Culoare:Roz

Tip:Feather Trim/Trim Sequin

Pachetul Include: 1 Bucata Pălărie De Cowboy(2 Tipuri De Opțional)

notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Tip De Element: Eșarfă, Pălărie Și Mănuși Seturi
  • Model Tip: Solid
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele Departamentului: Adult
  • Material: Lenjerie de pat
  • Stil: Moda
  • Gen: Femei

Tag-uri: sparkle mănuși de dantelă, erotic rochie roz, oamenii sicilian pălărie, adult de sex masculin pijamale distractiv, specialidez mănuși de iarnă, oamenii trunchiuri roz, kliou rochie neon, vest pălării de cowboy, paaarse eșarfă de mătase, pălării de cowboy de sex feminin.

0 Recenzii pentru asta