Portabil Xbox Seria X Consola de Joc Wireless Controller-Cutie de Depozitare EVA Nailon Coajă Tare Praf-Dovada Și Dovada care Transportă Caz

Portabil Xbox Seria X Consola de Joc Wireless Controller-Cutie de Depozitare EVA Nailon Coajă Tare Praf-Dovada Și Dovada care Transportă Caz

(0 Recenzii)
120.80lei 79.73lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Caracteristică:

Realizate din tesatura oxford și EVA material, SHBC xbox caz este de înaltă calitate și durabilitate, oferind cea mai bună protecție pentru Xbox Seria S consolă de jocuri.

Xbox seria s de caz este înconjurat de căptușit garnituri.În plus, colțurile de sus și de jos capacul este conceput cu anti-coliziune convex forme, care pot proteja consola de jocuri mai de impact și umflături.

Cu avantajele design compact, interiorul este bine organizat.În plus față de consolă și controlere, nu există spațiu suplimentar pentru alte accesorii, cum ar fi cabluri si incarcator.

Elastic șir de design de controlere fixe ține caseta de interior stabil.Acesta protejează dispozitivul dvs. tot timpul, chiar dacă drumul este accidentat.

În comparație cu alte cazuri de pe piață, cazul nostru este mult mai portabil.E perfect Xbox seria s de caz pentru a călători soluție.Puteți transporta joc consola oriunde să se distreze!

Caietul de sarcini:

Material: EVA + nylon

Culoare: Negru

Dimensiune: 31x30x16cm

Greutate: 1000g

Aplicabile model: pentru Xbox Seria X

Notă:

Conține doar sac de depozitare, inclusiv Xbox seria S se ocupe și de console și alte accesorii.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Pachete:

1 X Sac De Depozitare

1. Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2. Pentru USA/CA /RU de transport maritim este rapid.

3. Prioritate de livrare,livrare rapida in 48 de ore. 4. Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse .

  • Nume De Brand: ALLOYSEED
  • MicroSoft Model: xbox
  • Numărul De Model: Realizarea
  • Compatibil Marca/Model: Microsoft
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: cbox serie gamepad, cazuri xbox dc, xbox seria originală gamepad, caz dudist xbox, caz gor xbox, selecon xbox caz, xboz seria x gamepad, xbox seria x usa, caz s8 xbox, xbox seria x de aerisire.

0 Recenzii pentru asta