La Fața Locului Tunsoare Pânză Salon De Acasa, Campionul Trofeu Model Frizer Cape Coafor Cape Rochie De Pânză Șorț De Păr Tăiat Capul Saloane Rochie

La Fața Locului Tunsoare Pânză Salon De Acasa, Campionul Trofeu Model Frizer Cape Coafor Cape Rochie De Pânză Șorț De Păr Tăiat Capul Saloane Rochie

(2 Recenzii)
48.77lei 19.00lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Brand tip: adult Waibu

Brand: cârpă specială pentru frizerie

Importate sau nu: nu

Origine: Guangdong

Caietul de sarcini: 140 * 160 cm

Model: 475

Termen de valabilitate: 4 ani

Nr. Articol: 475 Waibu

Acolo sunt autorizate de mărci private: nu

Dacă transfrontaliere de export este exclusiv pentru alimentare: Da

Cosmetice destinație specială: nu

Certificat De Înregistrare Nr.non cosmetice speciale: yueg makeup.com BZ 2017000001

Eficacitatea: alte

💥Mai mic pret

Livrare rapida in 24 de ore

Am expediat în fiecare zi

💥Cumpărători observa:

1. Acorde o atenție la eveniment de reduceri din magazin!

2. Acest magazin este inspectate înainte de expediere, dar, ocazional, există ocazii când sunteți neglijent.Dacă primiți un pachet, puteți trimite-l greșit și trimite mai puține probleme de calitate.Vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil pentru a vă ajuta să se ocupe cu ea.Acest magazin este foarte responsabil.

3. Dacă aveți orice întrebări după ridicarea bunurilor, vă rugăm să ne contactați în timp să se ocupe de ea până când sunteți mulțumit.Nu da comentarii negative direct.

4. Vă mulțumesc și vă doresc un cumpărături fericit.

Dacă primiți produsul nostru și sunt mulțumiți de produsul nostru, sper că-mi poate da o evaluare de cinci stele.

Transport:

1. Garantam livrare în termen de 24-72 de ore de la confirmarea plății, cu excepția sărbătorilor.

2. Vom folosi implicit logistica de platforma, China Post, Hongkong Post EMS, DHL, Fedex de livrare, în funcție de alegerea ta atunci când plasarea unei comenzi.

3. Dacă încă nu ați primit bunurile, după 45 de zile, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile pentru a rezolva problema.

4. Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale, taxe de import, impozite sau alte taxe vamale.

Garanție:

1. Toate produsele au o garanție de 1 an.Dacă produsul achiziționat nu corespunde comercializare, potrivire pentru un scop, sau nu corespunde descrierii, ne putem asigura că problema este rezolvată.

2. Pentru mod eronat mărfuri transportate, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la livrare.Vom aranja să livreze corect bunuri sau returna toti banii.

3. Pentru defecte sau produse defecte, vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video, și ne va retrimite sau de restituire după confirmare.

  • Material: Amestec
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip De Element: Pelerine
  • Dimensiune: 160*140cm
  • Numărul De Model: SGG
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: catelus de păr cape, cutilla tăierea părului, brasao frizer, șorț de bărbați cu barbă, elegant salon, mașini de epocă, instrumente, șorț rotund coafor, huda păr, nedefinit pantaloni, haine de om coafor.

2 Recenzii pentru asta
Olik D87 - 2021-12-20

De foarte buna calitate. Recomandat ..

Gothicchick9317 - 2022-01-04

buna.