4 In 1 Portabila Kit De Lipit Arzător Torță De Gaz De Lipit Cu Acumulator Butan Sfat Instrument De Sudare Pen Instrumente De Sudare

4 In 1 Portabila Kit De Lipit Arzător Torță De Gaz De Lipit Cu Acumulator Butan Sfat Instrument De Sudare Pen Instrumente De Sudare

(0 Recenzii)
73.02lei 43.81lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Electrice unelte de lipit sunt incomod în domeniu și vor fi afectate de întreruperile de energie, care rezultă în muncă întrerupere.

4 In 1 Portabila Kit de Lipit, nu de energie electrică necesar, mini și lumină, sudabil și reparabile, sigur și durabil.

Caracteristici Principale

[Fără Fir Gaz Soldering Iron]

Acest acumulator de lipit este un puternic electronic, instrumentul de reparare, oferă până la 35-45 de minute de timp a alerga.Nu de energie electrică necesar , este convenabil pentru utilizarea în interior și exterior, cum ar fi 3D de finisare, căldură psihiatru, tăiere de plastic, tot felul de lipit, și mai mult.

[Mic și Portabil]

Acesta este un popular de buzunar butan alimentat de lipit torch kit, ideal pentru reparatii rapide de circuite și electronice, acasă, în mașină sau în câmp.Se potrivește în buzunar și este gata să-și puterea și lipire, oriunde te afli.

[Rapid Căldură Și Temperatură Reglabile]

Se incalzeste rapid, iar temperatura este reglabil, oferind lipire la temperaturi de până la 842 ° c (450 ° c), și un max torch temperatură de până la 2400 ° c (1300 ° c).Ajustarea buton se poate controla emisia de gaze și temperatură, de obicei, plasate în poziție de mijloc.

[Vizibil Rezervor De Gaz]

Transparent Rezervor de Gaz pentru ușor de combustibil indicație, convenabil pentru a urmări consumul de combustibil și reumplere.

[Multiple]

Lipit de sfaturi pot fi înlocuite pentru a satisface diferite sudare cerințe, cum ar fi de laborator încălzire cercetare, fabrica de echipamente de întreținere, sudare, mașini și camioane, aviație reparații, apă și energie electrică, inginerie de reparații, de întreținere și de sudare a aparatelor electrice și cutie de control motor, circuitul de întreținere și sudare, Bijuterii si ochelari de industria de reparații, de plastic de tăiere, etc.

O trebuie să aibă masina pentru lipit electronice, pasionați și entuziaști DIY .

Atenție:

Gaz nu este inclus, aveți nevoie pentru a cumpara gaze naturale la nivel local, și apoi completați în ciocan de lipit.

Acest articol nu este auto-aprinde, astfel încât aveți nevoie pentru a utiliza propria ta sursă de foc să-l înceapă.

Înlocuiți vârful de lipit, vă rugăm să-l înlocuiască după răcire sau să o înlocuiască în avans.

Nu atingeți lipire cap de fier la temperaturi ridicate atunci când se utilizează.

Magazin după răcire, nu-l pune la temperaturi ridicate sau lumina directă a soarelui.Pune-l într-un loc adecvat, pentru a evita copii sau cadă.

Este necesar să curățați duza de multe ori din cauza impur gaz.

Caietul de sarcini

Material: Plastic + Metal

Culoare: Verde

Capacitate de umplere: 8 ml

Combustibil: Pur Butan (Gaz)

Temperatura Flăcării: 1300 ° C(Reglabil)

Ciocan De Lipit De Temperatură: 450℃(Reglabil)

Timp De Utilizare: 35-45 De Minute

Greutate Neta: Cca. 69g

Pachetul Include: 1 x 4 In 1 Portabila Kit de Lipit

Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

nedefinit

  • dimensiuni: /
  • Temperatura De Stabilitate: /
  • Putere De Ieșire: /
  • Nume De Brand: isfriday
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Temperatura De Ieșire: /
  • Numărul De Model: 4 In 1 Portabila Kit De Lipit
  • Intrare Voltagle: /
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO

Tag-uri: n vârf de lipit, ciocan de lipit fusta, unelte de frezat electrice, ciocan de lipit straturi, pistolul de fier lego, bijuterii instrument de echipamente de sudare, cutter pentru lipit, covor de staniu ciocan de lipit, ts80p statie de lipit, kit de lipit bărbați.

0 Recenzii pentru asta