Terahertz Energie Piatra Guașă Racleta Gua Sha Instrumente de Frumusete pentru Fata Corp de Ridicare Slăbire Meridian Decopertarea Masaj Facial

Terahertz Energie Piatra Guașă Racleta Gua Sha Instrumente de Frumusete pentru Fata Corp de Ridicare Slăbire Meridian Decopertarea Masaj Facial

(0 Recenzii)
69.48lei 45.84lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere:

Viață Magică Lumină:

Viața de lumină produsă de terahertz piatra poate ajunge la stratul profund al pielii, de a promova circulația sângelui și metabolismul, prin rezonanță, să adere la utilizarea, rezista liniile fine și întârzie îmbătrânirea.

Îngrijire pentru Pielea Ochilor:

Frumusetea ochilor este cel mai important pas pentru a întineri tineret.Strâns și non-marking pielea ochilor poate se simt mai tineri vizual.Atunci când se utilizează noastră terahertz decopertarea bord pentru ingrijirea ochilor, masajul stick-ul poate ajuta esența de a promova absorbția mai bună și mai exercita efectul produselor de îngrijire a pielii.

Bună Conductivitate Termică:

Terahertz piatra are o bună conductivitate termică.Atunci când vrei să bucurați-vă de cald sau rece, tratament, doar pune aparatul de masaj în apă caldă sau rece pentru 5 secunde pentru a incepe sa te bucuri.

Presopunctura:

Folosind terahertz pietre poate accelera metabolismul nostru, să aprofundeze faciale toxine, albi și albi, și de a face pielea ferma si stralucitoare din interior spre exterior.

Pachetul Include:

1buc terahertz racleta

Aprox. 101*60*6mm

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Nume De Brand: MOONBIFFY
  • Sursa De Alimentare: Nici unul

Tag-uri: energie cercei piatra, ciuperci gua sha, piatră de energie cana, chips-uri terahertz, gua sha pieptene, terahertz piatra instrument de masaj, terahertz margele, terahertz piatra brățări, piatra de cuart de energie, terahertz piatră brățară.

0 Recenzii pentru asta