24buc 3 Inch Lustruire Tampoane Kit Burete si Vata de Foraj Tampon Fixare Geam Ceara Pentru Automobile, Iahturi Marmură, Lemn, Metal

24buc 3 Inch Lustruire Tampoane Kit Burete si Vata de Foraj Tampon Fixare Geam Ceara Pentru Automobile, Iahturi Marmură, Lemn, Metal

(0 Recenzii)
86.87lei 52.13lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Dacă vă faceți griji despre a cheltui bani pe întreținere de masina ta iubita, cu aceste mașini de lustruit tampoane, echivalent aveți o mașină de înfrumusețare la domiciliu.

Caracteristici:

Cuprinzătoare Tampoane de Burete: burete tampoane cu diferite culori au diferite funcții.Puteți alege cel mai bun unul care este potrivit pentru dur și lustruire zonă după cum este necesar.

De înaltă Calitate: de înaltă calitate lână polishing pad va oferi o mai mare capacitatea de a curăța de praf și de polish auto din microfibră căptușeală situat pe pad suprafață cu mici și fibre scurte, care generează căldură și frecare, ceea ce face suprafata neteda si eddy-gratuit.

Larg de Utilizare: Masina de Tampon și Lustruire Pad Truse cu diferite moliciune și culori pot fi folosite pentru diferite tipuri de muncă poate fi utilizat pentru a elimina panza de paianjen si nisip umed urme pe suprafața de obiecte, poloneză dur și zone mici, vopsea, ceara, polish și sigiliu, curat și de a îmbunătăți masina de portabilitate, de asemenea, potrivite pentru faruri auto marmură, lemn, metal motocicleta bucătărie, baie etc.

Eficiente, Design: Portabil, auto-adeziv de design, poate fi înlocuit în câteva secunde cu auto perne și superglue, poate fi eliminat în mod repetat și care poate fi folosit cu pneumatice, electrice fără fir de slefuit, amortizare polish pad eficientă de tăiere și lustruire, chiar și cele mai dificile zgârieturi și oxidare zone nu sunt o problemă.

Materiale profesionale: lustruire pad făcut de gros și spumă de înaltă densitate material, textura moale, fin, nu va deteriora suprafața.Fibră de lână și Microfibră Lustruire Tampoane sunt moi, elastice, și oferă o suprafață lucioasă.Bubble cu Diamante de Lustruire Pad Kituri au aderenta foarte puternic și nu se desprinde sau rupe.

Avansat Proces de Fabricație: Bit Tampon de Lustruire Kituri au două forme de fagure de miere perne pentru a permite aerului să fie distribuite în timpul procesului de lustruire, tv cu paduri abrazive pentru polizare și finisare, pentru a realiza un finisaj de oglinda.

Caietul de sarcini:

Materiale: Burete + Vata

Element Greutate: 230g / 8.1 oz

Dimensiuni ambalaj: 23 * 18 * 8 cm / 9 * 7 * 3.1 în

Greutate pachet: 231g / 8.1 oz

Lista De Pachete:

16 * Tampoane De Lustruire

2 * Premium Lână Tampoane

2 * Microfibra Tampoane

2 * Ventuze

2 * Masina De Gaurit Adaptoare

  • Nume De Brand: KKMOON
  • Certificare: Nici unul
  • Numărul De Model: 3-inch 24buc burete de lustruire pad
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material Pad: Burete + Vata

Tag-uri: 3 inch de lână tampon de lustruire, 1 inch de sex masculin tampon de lustruire, tampon de lustruire 20mm, polishing pad 7 cm, kkmoon mause, pluș tampon de lustruire, lustruire tampoane de 4 inch 50, led-uri de culoare roz automobile, dvr kkmoon, lână tampon de lustruire 50mm.

0 Recenzii pentru asta