4/6 inch Ghid Drujba Bar Cu fierăstrău cu Lanț Sprocket Set Pentru Mini Electric fierastrau Lemn Suport Cutter Portabil de Tăiere Văzut

4/6 inch Ghid Drujba Bar Cu fierăstrău cu Lanț Sprocket Set Pentru Mini Electric fierastrau Lemn Suport Cutter Portabil de Tăiere Văzut

(2 Recenzii)
70.61lei 38.14lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Caracteristică:

1.Design Ergonomic: ghid Special placa, oțel de tungsten mingea nu trebuie să fie unse, astfel încât foarfece electrice reduce rezistența în timpul funcționării și pentru a reduce uzura mașinii.

2.Ferăstrăul cu lanț și ghid de accesorii pentru roți sunt realizate din 65Mn oțel de mare viteză, cu duritate mare, rapid feliere viteză și o eficiență îmbunătățită.

3.Același văzut poate fi configurat cu bara diferite lungimi.Vă rugăm să verificați parametrii pentru a se asigura că acest lanț funcționează cu aparatul.

4.Tratat termic și a stins nituri face legătura între link-uri mai puternice.

5.Toate lanț de freze au o bună rezistență la uzură.

caietul de sarcini:

Material: Oțel

Dimensiune: 4 cm/6 cm(ca în imaginea de mai jos)

Culoare: ca imagine afișată

Pachetul inclus:

1 x Ghid Drujba Bar

1 x fierăstrău cu Lanț

1 x Pinion

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

  • Tip: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare: DIY acasă

Tag-uri: lanț ghid de reparații, jonsered 24 inch drujba, chuky 360 de grade unghi larg, cookie-cutter coreea, de stat din oregon drujba, sculptură în lemn dragon ball, handypro mini drujba, oamenii drujba, forge ventil de oțel, 101ao jig.

2 Recenzii pentru asta
Samir Yuliya - 2022-01-06

Primit, va folosi mai târziu pentru drujba baionetă proiect..

Lizzysecret - 2021-12-18

ок.