Router Tablet suport de Perete Reglabil la 90 de Grade de Rotație Tablet Suport Pentru Ipad/Kindle/e-Reader Universal Tablet Suport Amplificat

Router Tablet suport de Perete Reglabil la 90 de Grade de Rotație Tablet Suport Pentru Ipad/Kindle/e-Reader Universal Tablet Suport Amplificat

(0 Recenzii)
33.60lei 15.79lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Puncte:

1、Umanizat Design: suportul are ascuns un design fara rama, care nu va bloca ecranul, iar diferența în mijlocul catarama poate fi rotit cu 90 de grade.Fără sudură de andocare asigură că produsul se rotește lin și nu va deteriora tableta și telefonul mobil scoici.

2、Utilizate pe scară Largă: Pot fi lipite pe o varietate de suprafete cum ar fi pereti, dale, tapet, lemn, sticlă, plastic, piele, etc. Dacă sunteți de gătit în bucătărie, își exercită pe banda de alergat, care lucrează în birou, punerea pe machiaj în fața oglindă de machiaj, viziona video în timp ce faci ceea ce vrei.

3、Două Metode de Instalare: puteți alege să utilizați șuruburi pentru a perfora și instala pe perete, sau de a folosi adeziv pentru a lipi de perete.Produsele noastre au două tipuri de accesorii.

4、în condiții de Siguranță și de Încredere: se Aplică la aproape toate produsele electronice și echipamente de pe piață, și poate fi folosit sub 1980g.Utilizarea stent nu va cădea sau de a sparge.

5、Compatibilitate Extinsă: montare Pe perete compatibil cu e-cititori/pentru Kindle/pentru iPad Air Mini Pro/routere WIFI/cablu cutii/cutii TV/pentru iPad accesorii.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: negru, alb

Aplicabile: compatibil cu e-cititori/pentru Kindle/pentru iPad Air Mini Pro/routere WIFI/cablu cutii/cutii TV/pentru iPad accesorii.

Lista De Ambalare:

Suport*2

Adeziv*4

Șurub*1

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Din lemn

Tag-uri: ipad stand ro, ipad montare pe perete anti, intervenție router, apple suport de telefon, logo-ul kindle, autocolant b o e, lichid lifting facial, nedefinit pantaloni, ns tablet stand, cărți nota 2 ereader.

0 Recenzii pentru asta