5 Buc /Pachet Bicicleta Cablului De Frână De Locuințe De Protecție Din Cauciuc Bicicleta Cadru De Protectie Frână De Schimbare A Liniei De Cablu Din Plastic Manșon De Cauciuc

5 Buc /Pachet Bicicleta Cablului De Frână De Locuințe De Protecție Din Cauciuc Bicicleta Cadru De Protectie Frână De Schimbare A Liniei De Cablu Din Plastic Manșon De Cauciuc

(3 Recenzii)
4.06lei 2.88lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

69792 Fierbinte de vânzare

Descriere:

100% Nou.

material: TPR

Articol NR:945077-945081

Dimensiuni: Lungime 6 cm negru 2:4cm

De conversie: 1 inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Cald Sfat : vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în ton culoare a site-ului fotografie și elementul real.

Element de Măsură de mână, s-ar putea să fie de 1 cm diferite,înțelegere fel va fi mult mai apreciat.

  • MTB: accesorii pentru biciclete
  • accesorios bicicleta: bicicletas accesorios
  • Numărul De Model: 5 x Biciclete Cablului de Frână de Protecție
  • Accesorii Pentru Biciclete: bisiklet aksesuar
  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: a cablului de frână de alamă, mtb femei de carbon, bowden motor, retro cablului de frână, nedefinit pantaloni, accesorii pentru biciclete hito, corexy ghidaj liniar, plăcuțe de frână wg, lanț de bicicletă flexibil, v sabotului de frână din oțel.

3 Recenzii pentru asta
Skfree121 - 2021-10-19

totul ok moale pe scurt, totul este super.

Dengin1985 - 2021-08-26

Ca pe descriere .

Buddelmutz75 - 2021-11-10

El a sosit într-un sat mic în Spania, în mai puțin de 15 zile (combinat de livrare). Când mă duc la deșertul lut și pietricele lângă poporul meu. Am proteja cu bandă adezivă transparentă și pachet bicicleta mea (pentru că e noul meu printesa). În plus, pentru a evita deteriorarea vopselei cu bicicleta cabluri am folosit bandă adezivă și aceste protectii de cauciuc. Protectii de cauciuc sunt cele mai bune le-am cumpărat vreodată. Ei nu se mișcă sau slide. Apuca firmen. Cauciucul este moale și foarte dens. E perfect. Benzi de cauciuc pot fi suprapuse pentru a forma un tub de cauciuc, care va oferi o protecție mai mare. Culori diferite gingiile pot fi interconectate și două de culoare tub format. Multumesc..