2021 Noua Motocicleta Electrica/Motocicleta Baldachin Mașină De Ploaie Cort Motocicleta Scuter Umbra Soare Husa De Ploaie Masina Electrica Poncho

2021 Noua Motocicleta Electrica/Motocicleta Baldachin Mașină De Ploaie Cort Motocicleta Scuter Umbra Soare Husa De Ploaie Masina Electrica Poncho

(0 Recenzii)
376.39lei 188.20lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Puncte:

1、de Înaltă Calitate: tent este fabricat din material de înaltă rezistență de turnare prin injecție, de obicei gros, puternic and stabil vânt, față and geamuri spate and circulație a aerului ajuta la reducerea rezistenței, negru gros strat, de înaltă temperatură and de protectie solara, rezistent and eficiente rezistent la apa.

2. Cu Benzi Reflectorizante: Siguranța benzi reflectorizante sunt special concepute pentru noapte de echitatie, care pot reflecta lumina înconjurătoare noaptea and juca un anumit efect de avertizare asupra trecătorilor and conducătorilor auto; perdele laterale sunt detasabile, usor de demontat, and pot fi eliminate atunci când vremea este confortabil.Puteți să-l purta in vreme rece, and folosi o umbrelă pentru a bloca mai mult de ploaie and lumina soarelui.

3、Mare Refuz de Proiectare: fata and spate mare refuz este susținut de un suport flexibil cadru, care poate preveni eficient apa de ploaie direct picură pe fața blocului and afectează linia de vedere.Materialul este robust, rezistent la presiune, rezistente la coroziune, and puternic in sprijin, care joacă un rol foarte bun in stabilizarea umbrela corpului.

4、Umanizat Tent: Clar and PVC transparent față and spate dopuri, robust and durabil.Greutate de lumină and nu se va deforma sub presiune.Mari de spate buzunare sunt convenabile pentru stocarea de elemente in masina, and capacitatea este mare and mai convenabil.Jos cortina pot fi desprinse and pot fi puse în buzunarul de la spate după demontare.Fata and spate design de ventilație, deschideți windows-ului să se răcească, pentru a reduce rezistenta la vant, atunci când de echitatie.

5、Potrivit Pentru: Simplu and potrivit pentru cele mai multe mobile, scutere, motociclete, biciclete, exterior impermeabil, interior reflector de căldură reflecta caldura, timp pălărie, rezolva lumina directă a soarelui in de vară, pentru a preveni eficient ploaie, and evita față film transparent fiind acoperite de picături de apă.

Caietul de sarcini:

Nume: Motocicleta Electrica Tent Cort

Material: oxford pânză+PVC+din oțel inoxidabil

Lista De Ambalare:

1*set de Motociclete Electrice Tent Cort

Note:

Datorită efectelor de iluminare and unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare in produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță in mărimea produsului.

  • Numărul De Model: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele: Motocicleta Electrica Tent Cort
  • Material: oxford pânză+PVC+din oțel inoxidabil

Tag-uri: accesorii auto de interior acoperiș, zinon mașină de lumina, baldachin în aer liber partid, oc motociclete honda, ketchup pompa electrica, huse auto jumătate, pălării de soare nuante, ordinele de motociclete electrice, tarta cort, flori de lumină cort.

0 Recenzii pentru asta