VR Masca de Ochi Acoperi Respirabil Sudoare Trupa Conceput Reglabil Dimensiuni Umplutură cu Căști de Realitate Virtuală Oculus Quest 2 HTC Merge

VR Masca de Ochi Acoperi Respirabil Sudoare Trupa Conceput Reglabil Dimensiuni Umplutură cu Căști de Realitate Virtuală Oculus Quest 2 HTC Merge

(1 Recenzii)
94.43lei 48.16lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

X-super-Acasă VR Masca de Ochi Acoperi Respirabil Sudoare Trupa Conceput Reglabil Dimensiuni HMD Umplutură pentru Utilizarea VR Antrenamente cu Căști de Realitate Virtuală Oculus Quest 2 Du-te HTC Vive PS VR Gear VR (2 buc)

🆕【RAPID ȘI UȘOR】 :

VR masca poate fi alunecat pe și în afara, în câteva secunde.Potrivit pentru VR divertisment în timpul reuniuni de familie, VR utilizatorii de afaceri, experiență VR magazine și alte scenarii.

🆕【ELASTICITATEA TRUPA CONCEPUT】:

Recomandat circumferinta capului până la 23 de inch, se potrivește cele mai multe capul dimensiuni și pot fi alunecat în câteva secunde, permițându-vă să porniți dumneavoastră preferat de Realitate Virtuală titluri în cel mai scurt timp.

🆕【CONTROL ACTIV】:

Absorbant de suprafață este de multe ori mai mare decât tipic HMD de umplutură umiditate wicking fibre transferuri sudoare departe de fata ta și cască în timp ce te joci.Pentru antrenament intens, titluri, cum ar fi Bate Sabie, Fiorul de a Lupta, FitXR și multe altele, este soluția finală.

🆕【PACE A MINTII】:

VR masca de ochi va reduce cască de saturație în timpul solo antrenamente sau să vă împărtășiți HMD cu familia și prietenii, fără schimbul de sudoare.Nu simt o ezitare sau teamă ca nu o umed HMD după ce prietenul tău este făcut cu ea.

🆕【CE AI NEVOIE DE ACEST】:

X-super-Acasă VR masca are un scop specific de a controla transpirația excesivă în timpul mai scurt, intens VR sesiuni de fitness de 20 - 40 de minute, poate în mod ACTIV transferuri sudoare departe de fata ta și cască în timp ce te joci, te ține cooler si uscator pentru mai mult timp.

  • Compatibil Marca: Oculus
  • Nume De Brand: CHUYONG
  • Tip: Pad
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model compatibil: Oculus Quest 2

Tag-uri: realitatea virtuală perdele, lentile de oculus vr, sudoare oculus quest, căști kiwi oculus quest 2, scopul vr cutie, camera rando vr, quest 2 capace, ocuclus quest 2 bandă de susținere, oculus quest 2 pad curea, soclu 2 spuma.

1 Recenzii pentru asta
Minougui - 2022-01-24

Ar spune un reciclate boxeri dar e treaba de sudoare, singurul dezavantaj este pentru capete mici, am un nas dureri de repede.