2 bucăți de clopot de biciclete rață biciclete lumina bell stoarce corn clopot de biciclete, cu LED-uri, rață de cauciuc accesorii pentru biciclete

2 bucăți de clopot de biciclete rață biciclete lumina bell stoarce corn clopot de biciclete, cu LED-uri, rață de cauciuc accesorii pentru biciclete

(0 Recenzii)
60.78lei 43.15lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Memento: Acest produs este trimis în două pachete.Vă rugăm să rețineți modelul atunci când plasarea unei comenzi.Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să contactați serviciul clienți!

【Rață Biciclete Clopot cu Bicicleta Lumina】

Aceasta bicicleta bell ne va aduce o cu voce tare, clar vraci sunet și 12-lumen lumini galbene.Bucurați-vă de fericit ciclism cu acest adorabil rață bike horn și biciclete de lumină.Acest drăguț clopot de biciclete este realizat din cauciuc galben de rață cu o casca cool pentru decor, toate casca are o curea bărbie.Există o airscrew pe casca, se va rapid roti atunci când ciclism.Acest lucru este, de asemenea, o jucărie mare pentru copii!Mare cadou pentru orice vacanță precum

【Ușor de instalat și de Opera】

Doar clip pe bicicleta sau scuter, apăsați capul de rață(sau pree lumina), tare și clar vraci sunetul va fi emis pentru a fi auzit și galben strălucitor de lumină va fi văzut.Sunetul este suficient de tare pentru a alerta pietoni.Pentru bicicleta tip - se potriveste pentru orice standard direct de biciclete sau stunt scooter ghidon, bicicleta mtb bmx biciclete, etc.

【Cauciuc Duck Jucarie】

Aceasta nu este doar o bicicleta bell, dar, de asemenea, o mare jucărie pentru copii.Copiii vor fi mult mai distractiv cu acest drăguț rață de cauciuc pentru mac sunet, lumini stralucitoare galben si e misto casca!Scoate bateria, s-ar putea înota în piscină pentru copii, baie de jucarie pentru copilul tau!Acesta este cel mai bun cadou de Craciun, cadou de Ziua de naștere și Ziua copilului pentru copii.De asemenea, o practică biciclete clopot pentru adulți, adolescenți și copii.

【Memento Blând】

1. Te rog scoate izolant hârtie în rață, și apoi apăsați thhead de rață/sau apăsați butonul de lumină pentru a face să funcționeze. 2. Există două moduri de lumina: pat început va fi intermitent, pat din nou, acesta va fi întotdeauna luminoase. 3. Non-reîncărcabile, puteți înlocui butonul bateriei. 4. Această Ciclism lumina recomanda pentru copii și pentru adulți.

【Viață Timp De Garanție】

Acest clopot de biciclete este realizat cu ultra-cauciuc dur, rezistent si durabil, poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.Ideal pentru copilul lui, copilul bicicleta cruiser.Suntem un producător de profesionist, vei fi fericit cu achiziția dvs., vă oferim un timp de viață de garanție, dacă este nemulțumit, în orice mod, doar sa ne contactati la: [email protected], un nou înlocuire sau de restituire va fi trimis la tine în curând!

  • Dimensiune: 6*4*5cm
  • Material: PVC
  • Tip: Electric Corn
  • Numărul De Model: jg1002
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: ce

Tag-uri: orginal bike horn, poze rațe de cauciuc, zozo bike horn, piesa rubber ducky, nedefinit pantaloni, propulsat clopot de biciclete, lus clopot de biciclete, accesorii pentru biciclete copii, panglica rață de cauciuc, biciclete lumina forte.

0 Recenzii pentru asta