Plush Festival Gnomi Manual Suedez Gnomi Pitic Decor Acasă Vaci Elf Jucărie Gonk Ornamente Pitic Festivalul Recoltei Cadouri

Plush Festival Gnomi Manual Suedez Gnomi Pitic Decor Acasă Vaci Elf Jucărie Gonk Ornamente Pitic Festivalul Recoltei Cadouri

(1 Recenzii)
52.89lei 30.67lei

Culoare:
  • Descriere
  • Recenzii

Descriere:

Perfect Materiale de Calitate: Aceste gnomi sunt realizate din cârpă moale și fină la atingere.

Utilizări Multiple: Ajuta la a crea atmosferă de sărbătoare și aduce noroc.

Cadoul Ideal: drăguț gnome este un mare cadou și decorațiuni pentru orice ocazie, cum ar fi de Paște, de primăvară petreceri, nunti, aniversari, etc.

Manual de Pluș: Datorită faptului că fiecare papusa de plus este 100% manual, pot exista unele diferențe în mărimea și greutatea între 2 păpuși diferite.

Colectie Elf Jucărie: vaca Asta-tematice gnome papusa care deține o sticlă de lapte este drăguț și potrivit pentru a crea atmosfera de sărbătoare în timpul sărbătorilor, și, de asemenea, reprezintă dragostea față de muncă și sârguință.

Caietul de sarcini:

Nume: Festivalul Recoltei De Pluș Gnome

Greutate produs: despre 93g

Dimensiune produs: 14*9*35cm/5.51*3.54*13.78 inch

Produs material: tesatura

Ambalare: opp

Dimensiune ambalare: 14*9*35cm/5.51*3.54*13.78 inch

Lista De Ambalare:

1*Scrisoare De Vacă Gnome

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

  • Origine: NC(de Origine)

Tag-uri: cizme de gnomi de crăciun, sticla lucrate manual, jucării, costum copil gnome, geanta animal de pluș, jucării tricotate manual, hanorac combina de recoltat, țesute sac de pluș, hinmeli paie de grâu, crăciun panglică grădină, palarie de cowboy de vacă de pluș.

1 Recenzii pentru asta
Jenelestreckland32 - 2021-10-29

Produs excelent, mama mea va iubesc .